Divorțul anului în showbiz! Cei doi au împreună trei copii și și-au spus adio după 20 de ani!

Divorțul anului în showbiz! Cei doi au împreună trei copii și și-au spus adio după 20 de ani!

După 17 ani de căsnicie, Ilary Blasi și Francesco Totti au decis să pună capăt mariajului lor.

Anunțul era așteptat de către fanii celor doi, deoarece fostul fotbalist a fost surprins în ultima vreme alături de altă femeie.

Presa din Italia a oferit anunțul către public, iar ulterior prezentatoarea TV a confirmat. Frumoasa blondină a cerut publicului să rămână rezervat, fără a interveni zvonuri.

Ilary vrea să își protejeze familia de comentariile negative și își dorește cât mai multă confidențialitate. 

  „După douăzeci de ani împreună și trei copii minunați, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Calea separării va rămâne totuși o chestiune privată și nu vor urma alte declarații din partea mea. Invit pe toată lumea să evite speculațiile și, mai presus de toate, să respecte intimitatea familiei mele”, a mărturisit vedeta.

La scurt timp după ce Ilary a comunicat situația divorțului, fostul fotbalist a comunicat și el ceea ce se întămplă între cei doi. Francescco Totti a mărturisit că cel mai important aspect din viața lor este reprezentat de copii.

Cei doi își doresc să rămână uniți pentru copii, iar celebrul fotbalist declară că respectul pentru fosta lui soție va exista întotdeauna. 

„După 20 de ani împreună, relația mea cu Ilary s-a încheiat, din păcate. Tot ceea ce am spus și făcut în ultimele luni a fost pentru a ne proteja copiii, care sunt și vor fi întotdeauna prioritatea principală în viața mea. Am încercat să depășesc criza căsniciei mele dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu mai poate fi evitată. Voi continua să fiu unit cu Ilary în creșterea celor trei copii ai noștri minunați, având întotdeauna un mare respect pentru soția mea. Calea despărțirii noastre va rămâne strict privată pentru mine și, prin urmare, nu voi mai face alte declarații. Am încredere în respectful maxim pentru confidențialitatea și intimitatea noastră, în special pentru liniștea celor trei copii ai noștri. Mulțumesc”, a spus fostul fotbalist, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza