Cum a reacționat fiica lui Bill și Melinda Gates la divorțul părinților ei: „A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie”

Cum a reacționat fiica lui Bill și Melinda Gates la divorțul părinților ei: „A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie”
| Foto: observatornews.ro

Fiica cea mare a lui Bill și Melinda Gates, Jennifer Gates, a vorbit în premieră despre divorțul părinților ei. Tânăra de 25 de ani a decis să publice pe contul său de Instagram un mesaj în care le cere să-i respecte intimitatea în timp ce trece prin acest moment dureros.

„Mulți dintre voi ați auzit deja vestea că părinții mei se despart. A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie.

Încă învăț cum să gestionez acest proces, să ma descurc cu propriile emoții, și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment. Sunt recunoscătoare pentru spațiul oferit pentru a face acest lucru.

Dar vă rog să știți că vorbele și sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine. Vă mulțumim că ne-ați înțeles dorința de intimitate în timp ce parcurgem următoarele faze ale vieții noastre”, a scris ea pe Instagram.

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, este fiica cea mai mare a lui Bill și Melinda Gates. Are doi frați mai mici, Rory și Phoebe. În timp ce tatăl lor este celebru pentru că a fondat Microsoft, copiii lui Bill Gates au avut o prezență redusă în mass media. Jennifer Gates nu a avut voie să aibă telefon până la vârsta de 14 ani. Ea și frații ei au urmat cursurile unui liceul privat - Lakeside din Seattle.

A absolvit Universitatea Stanford în 2018 cu o diplomă în biologie și și-a luat un an liber pentru a se concentra asupra pasiunii ei - echitația înainte de a urma medicina.

A povestit pentru Sidelines Magazine că medicul pediatru care a tratat-o în copilărie a inspirat-o să urmeze o carieră în medicină. Jennifer călărește de la 6 ani. Pentru a-i susține pasiunea, tatăl ei a cumpărat proprietăți în Wellington, Florida, un centru de interes pentru bogații pasionați de echitație.

Jennifer Gates a concurat la sărituri cu calul împotriva lui Eve Jobs, precum și a altor celebrități, cum ar fi fiica lui Michael Bloomberg, Georgina, fiica lui Bruce Springsteen, Jessica și fiica lui Steven Spielberg, Destry. Bill Gates și-a dorit mereu ca cei trei copii ai lui să își creeze propriile drumuri în viață.

În 2011, el a declarat pentru The Daily Mail că cei trei copii vor primi fiecare o „porțiune minusculă” din averea sa, de 130,5 miliarde de dolari - în jur de 10 milioane de dolari. „Asta însemnă că trebuie să-și găsească propria cale în viață”, a spus el.

Jennifer urmează în prezent cursurile unei renumite facultăți private de medicină din New York - Icahn School of Medicine at Mount Sinai. New York Post a scri, în 2017, că părinții ei au cumpărat un apartament de 5 milioane de dolari, la doar câteva străzi de facultate. În ianuarie 2020, Jennifer și-a anunțat logodna cu sportivul ecvestru egiptean Nayel Nassar, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza