Bill Gates, detalii despre data la care vom renunța la măști

Bill Gates, detalii despre data la care vom renunța la măști

Bill Gates a dezvăluit când vom putea renunța la măștile de protecție, din punctul lui de vedere.

Miliardarul a explicat care este motivul pentru care le vede în continuare necesare, în contextul în care se desfășoară campanii de vaccinare anti-COVID-19 la nivel mondial.

Cofondatorul Microsoft, care a anunțat că a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 la finalul lunii ianuarie, a spus că nu va înceta să poarte mască de protecție o perioadă și a explicat care este motivul.

El a primit a doua doză săptămâna trecută Mai exact, Bill Gates a dezvăluit că se gândește să poarte măști și peste toamnă, precizând că ”nu este ceva dezastruos”.

”Nu voi înceta să port masca și să fiu extrem de prudent, mai ales în prezența persoanelor mai în vârstă care n-au fost vaccinate. Vreau să dau un exemplu bun.

Dacă ești vaccinat, tot mai poți transmite. Doar spre sfârșitul primăverii și la vară vom ajunge la numere de la care să ne gândim la schimbarea comportamentului în mod semnificativ”, a spus Bill Gates, în vârstă de 65 de ani.

Pe de altă parte, doctorul Anthony Fauci, consilier medical șef la Casa Albă, a spus că este posibil ca cetățenii Statelor Unite ale Americii să fie nevoiți să poarte măști de protecție și în anul 2022. Această necesitate va depinde de nivelul circulației coronavirusului în comunitate.

”Dacă veți vedea nivelul coborând foarte, foarte jos vreau să continue scăderea spre un prag care va fi atât de redus încât să fie o minimă, minimă amenințare să fiți expus la o persoană infectată”, a mai spus Anthony Fauci, potrivit impact.ro.

Comenteaza