Carmen Harra previziune îngrijorătoare despre o nouă pandemie la nivel mondial  

Carmen Harra previziune îngrijorătoare despre o nouă pandemie la nivel mondial  

Clarvăzătoarea vedetelor, Carmen Harra, a vorbit despre ce urmează în următoarea perioadă din punct de vedere epidemiologic, pentru întregul glob.

Carmen Harra afirmă că pandemia de COVID-19 nu ar trebui să mai pună probleme, însă apar alte pericole generate tot de virusuri. Pe de altă parte, nici problemele generate de situația economică.

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Asta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice.

Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Nu știu cum este România. Dar, aici, e neobișnuit de cald. Copiii mei au fost în vacanță – n-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate, o realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a spus Carmen Harra, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, potrivit gândul.ro.

Comenteaza