Soțul lui Emily Burghelea, pentru prima dată fără mască! Cum arată Andrei: „Tatăl copiilor mei”

Soțul lui Emily Burghelea, pentru prima dată fără mască! Cum arată Andrei: „Tatăl copiilor mei”

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, s-a afișat pentru prima dată fără mască și ochelari de soare în fața publicului.
 

Emily Burghelea se numără printre cele mai iubite și apreciate influencerițe de la noi din țară, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

Blondina păstrează frecvent legătura cu admiratorii ei, prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram, acolo unde îi ține la curent pe admiratori cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Ei bine, însă, recent, Emily le-a făcut o surpriză de proporții celor ce o urmăresc pe rețelele de socializare, asta pentru că a postat o imagine cu soțul ei, Andrei, fără mască și ochelari de soare. În imaginea publicată pe Instagram, blondina se afla pe patul de spital, imediat după nașterea celui de-al doilea copil, partenerul ei fiind alături de ea și purtând doar o mască medicală.

„Când l-am văzut pe Andrei că intră în sala de nașteri mi s-a părut că se deschide cerul, simțeam că bebe este aroape, dar nici nu sperăm să vină pe lume așa repede! Faptul că tatăl copiilor mei, iubirea vieții mele, alesul meu în fața lui Dumnezeu a fost acolo, lângă mine, mi-a dat o putere nebănuită, îl vedeam cât de emoționat este, îi tremura glasul, avea lacrimi în ochi și nu știa la ce să se aștepte, dar ce a urmat l-a împlinit la un nivel ce nu poate fi explicat în cuvinte… Timid la început, a prins curaj pe parcurs, văzându-mă pe mine cât de încrezătoare și relaxată eram! Momentul expulziei a fost unul extrem de intens, dar și foarte frumos, împingeam cu toți mușchii și cu tot sufletul, mă rugăm la Dumnezeu, iar Andrei împingea și el cu mine! Îmi împingea capul în piept, în stânga și în dreapta erau moașele care mă ajutau și ele să împing, doamna doctor spunea “Concentrează-te, o să îți ții imediat copilul în brațe, împinge!” iar eu… eu zambeam și trăiam din plin fiecare secundă, simțeam până în adâncul sufletului fiecare contracție însă era o durere împlinitoare, o durere care avea să-mi aducă pruncul mult așteptat la pipept, iar când Andrei a spus “O să reușești! Tu ești cea mai puternică, iubirea mea!” băiatul nostru s-a născut! L-am ținut imediat în brațe, a deschis ochișorii și m-a privit, moment în care m-am îndrăgostit iremediabil de puiul meu, o stare de fericire absolută, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume, timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori! Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viață mea, emoție pură, iubire pură, fericire… Absolută!”, a scris Emily Burghelea, în dreptul imaginii în care apare alături de soțul ei Andrei și fiul lor nou-născut, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza