Soțul lui Emily Burghelea a postat prima fotografie în care i se vede fața: „A venit momentul să mă cunoașteți fără mască”. 

Soțul lui Emily Burghelea a postat prima fotografie în care i se vede fața: „A venit momentul să mă cunoașteți fără mască”. 

Iubitul lui Emily Burghelea a publicat prima imagine fără mască, după mai mult timp în care a refuzat să se afișeze.

Emily Burghelea este cunoscută la scară largă, la fel și fetița sa, în umbra rămânând până acum doar soțul ei.

Andrei a acceptat viața publică a partenerei sale, dar nu și-a dorit ca și el să devină o figură cunoscută. Doar că în urma unui pariu pierdut, acum este nevoit să se afișeze cu fața la vedere.

Așa cum a promis, după ce au apărut imagini în care se spune că el ar fi fără mască, Andrei a luat atitudine și a publicat chiar el prima imagine în care i se vede chipul.

Doar că, spre surprinderea tuturor, fotografia nu a fost deloc cea așteptată, unii dintre urmăritorii de pe Instagram fiind chiar dezamăgiți de faptul că soțul fostei concurente de la ”Bravo, ai stil” nu se ține de cuvânt așa cum ar fi trebuit.

În schimb, alții s-au amuzat copios de modul în care Andrei a ales să își arate chipul, ba chiar și-au dat seama imediat că Amedea îi seamănă leit.

Concret, Andrei  și-a împărțit urmăritorii în două tabere din cauza faptului că a publicat în online o imagine veche cu el.

Atât de veche încât îl arată pe vremea când era de vârsta fiicei sale. 

Soțul lui Emily Burghelea a postat prima fotografie în care i se vede fața: „A venit momentul să mă cunoașteți fără mască”. 

Motivul pentru care a ales să publice o astfel de imagine, spune soțul vedetei, este pentru că-și dorește ca publicul să-l cunoască în adevăratul sens al cuvântului, chiar din primii ani de viață.

Astfel, în perioada care urmează, Andrei mărturisește că va mai face publice multe imagini în care apare fără mască, chiar și de la cele mai recente evenimente din viața sa.

De asemenea, el le-a oferit tuturor și câteva detalii legate de copilăria sa, pe care părinții i le-au împărtășit ulterior., promițând că multe vor mai fi de povestit. 

”A venit momentul să mă cunoașteți fără mască și mi-am propus să începem treptat! Aceasta este prima poză pe care vreau să o împărtășesc cu voi, aveam un an și jumătate și mama încă mă alăpta! Ai mei spun că am fost un copil cuminte, dormeam toată noaptea, mâncam bine și plângeam puțin! De azi începem o nouă poveste în care o să vă arăt toate momentele cheie din viața mea, fără mască, inclusiv de la nuntă și botez, ca să puteți vedea toate emoțiile pe care le-am trăit și nu le-am împărtășit din cauza măștii! Începem. Începem treptat!”, a scris iubitul lui Emily, pe Instagram.

 

Comenteaza