Theo Rose, GRAV BOLNAVĂ! Vedeta suferă de sindromul care a ucis mii de medici în vârful pandemiei COVID

Theo Rose, GRAV BOLNAVĂ! Vedeta suferă de sindromul care a ucis mii de medici în vârful pandemiei COVID

Theo Rose, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, a tot avut probleme cu sănătatea.
 

Invitată în podcastul Aproximativ discuții cu Gojira, a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul vieții. Și care nu au fost deloc ușoare. 

Theo Rose s-a luptat multă vreme cu anxietatea, dar a ajuns la un moment dat să sufere și de Burnout (sindromul epuizării profesionale) și a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui terapeut. Totul a început în vara anului trecut, când artista avea foarte mult de lucru, nu apuca să doarmă cât era necesar și nu se relaxa.

“E greu spre imposibil să îți revii. Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Eram la Master Singer și aveam filmări toată ziua.

Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant”, a mărturisit artista.

Theo Rose spune că toate lucrurile prin care a trecut au făcut-o să se simtă bătrână și să înțeleagă că a ratat multe dintre bucuriile tinereții.  “Cred ca simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp… și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții. Am luat în serios muzica de prea mică”, a mai spus aceasta.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, Burnout-ul este asociat nu doar cu depresie, ci și cu creșterea riscului de hipertensiune arterială, boli cardiovasculare, dar se poate ajunge chiar și la sinucidere. Totul apare ca urmare a unei perioade lungi de stres, iar persoanele suferinde se simt epuizați și își pierd motivația de a trăi.

În vârfurile pandemiei de Covid-19, sute de medici din întreaga lume au murit din cauza acestui sindrom de epuizare extremă, potrivit retetesivedete.ro.

Comenteaza