Cine este Carla’s Dreams și cu cine se iubește? Au apărut poze cu el fără mască

Cine este Carla’s Dreams și cu cine se iubește? Au apărut poze cu el fără mască

Carla’s Dreams se numește în realitate Andrei Țăruș și se iubește cu o tânără foarte frumoasă.

Cel mai vânat artist, Carla’s Dreams, că putem să-i zicem așa, a fost mult timp misteriosul solist al trupei care face furori. S-a ascuns bine, dar toate au un sfârșit: CANCAN.RO l-a surprins fără mască.

Cine este Carla’s Dreams și cu cine se iubește? Imagini fără mască. Așadar, Andra și Andrei au ieșit în oraș, s-au ținut de mână și au zâmbit mai mereu. Doi îndrăgostiți care, știu ei cum, păstrează flacăra iubirii vie. Dar, Carla’s Dreams e și el om! Și a simțit pe pielea lui ce poate femeia din viața lui. Ea l-a luat la trei păzește chiar în plină stradă! Cei doi s-au certat în plină stradă.

Andra Mirona Axentoi este una dintre cele mai norocoase femei pentru că se iubește cu Carla’s Dreams. E norocoasă și pentru că a fost înzestrată de mama natură cu o frumusețe ieșită din comun.

Tânăra s-a remarcat pe scena mondenă de la noi din țară după ce a făcut senzație pe catwalk și a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei.

„Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, asa ca sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștinț aproape bolnavicioasă.”, i-a declarat artistul, la un moment dat, lui Mihai Morar, potrivit ciao.ro.

Comenteaza