Un nou scandal în familia Clejanilor. De ce refuză Viorița și Ioniță să mai cânte cu Margherita?!

Un nou scandal în familia Clejanilor. De ce refuză Viorița și Ioniță să mai cânte cu Margherita?!

Viorica și Ioniță de la Clejani au agenda de evenimente plină pentru anul 2022.

Iar dacă, odinioară, își luau și fiica pe scenă, iată că, urmare a problemelor ei avute cu legea, Margherita nu mai figurează pe afișele Clejanilor.

Reporterii impact.ro au aflat cât câștigă celebrii ei părinți, pentru un show total, dar și pe planuri are nonconformista lor fată, de altfel, o solistă talentată.

 
„Clejanii câștigă și 15.000 de euro pentru un show total!”

Viorica și Ioniță de la Clejani au reluat seria spectacolelor, dar și turul televiziunilor, cu show-urile lor antrenante. Prin urmare, începe să se umple din nou pușculița, după epuizantul șomaj impus de pandemia de Covid-19. Iar banii vin, ca în perioadele de glorie, fără număr:

„Cu tot cu instrumentiști, Clejanii câștigă și 15.000 de euro, ca să facă show, dar media este de 7.000-10.000 de euro. Pot cânta un program sau două, cu pauză, ori toată noaptea”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, un impresar care cunoaște tarifele vedetelor.

„Vom avea un spectacol la Bruxelles, pe 30 aprilie, unde vor mai fi prezenți 150 de artiști și de instrumentiști, cei mai buni din Europa. Noi am mai avut, de-a lungul carierei, peste 5.000 de spectacole și în Franța, am cântat și în Japonia. Pe 18 și 19 martie vom avea însă primele două recitaluri la Chișinău, în premieră, potrivit impact.ro.
 

Comenteaza