Zelenski îi dă lovitura fatală lui Putin: 'Nu va rămâne nicio urmă'

Zelenski îi dă lovitura fatală lui Putin: 'Nu va rămâne nicio urmă'

Volodomir Zelenski a anunțat că Ucraina va fi reconstruită în totalitate, după ce războiul va lua sfârșit. 

Anunțul său vine după ce Vladimir Putin i-a făcut o ultima ofertă pentru a pune punct bombardamentelor.

Cea de-a patra rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina, ținută în Turcia, s-a încheiat fără succes. Ulterior, președintele Volodomir Zelenski a rupt tăcerea, precizând că bărbații și femeile își apără, în continuare, țara și că au respins atacurile în zone-cheie.

“Ne apărăm ţara pentru a 15-a zi. Ne-am ridicat. Armata ucraineană ripostează atacurilor în zonele cheie. Datorită militarilor noştri, gărzii naţionale, grănicerilor, poliţiştilor şi tuturor celor care s-au alăturat apărării. Nu am devenit sclavi şi nu o vom face niciodată, pentru că acesta este spiritul nostru şi acesta este destinul nostru”, a subliniat Volodimir Zelenski.

Din păcate, trei persoane, inclusiv un copil, și-au pierdut viața în urma atacului de la maternitatea din Mariupol.

“Rușii au creat o catastrofă umanitară. Inima mea este frântă de ceea ce ocupanții au făcut orașelor noastre, statului nostru”, a spus președintele Ucrainei.

În continuare, Volodomir Zelenski a afirmat că Rusia are în plan să umilească poporul ucrainean și să “să îl facă să îngenuncheze și să ia pâine și apă din mâinile lor”.

“Noi nu am devenit sclavi și nu vom deveni niciodată – pentru că acesta este spiritul nostru și acesta este destinul nostru”, a adăugat președintele Ucrainei.

Gândindu-se la viitor, Volodomir Zelenski a anunțat că, după război, Ucraina va fi reconstruită la cel mai înalt standard, guvernul lucrând, deja, la un plan.

“Nu va rămâne nicio urmă a invaziei rusești”, a precizat președintele Ucrainei, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza