Anunț cutremurător! Oana Lis a ajuns de urgență la spital... Soția fostului edil s-a accidentat grav

Anunț cutremurător! Oana Lis a ajuns de urgență la spital... Soția fostului edil s-a accidentat grav

Oana Lis a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor, după ce a suferit o accidentare.

De câteva luni, familia Lis trece prin probleme serioase, atât în ceea ce privește sănătatea lui Viorel cât și la nivel financiar.

Iată însă că acum, Viorel nu mai este singurul care ajunge la spital. Oana Lis a fost nevoită să meargă la o unitate medicală cât mai repede cu putință.

Oana Lis a fost greu încercată de viață în ultimele luni. Soția lui Viorel Lis a fost nevoită să găsească metode prin care să facă rost de bani, și asta pentru că majoritatea finanțelor din casă s-au dus pe vizitele medicale ale fostului politician.

Pentru a putea să-i cumpere toate cele necesare lui Viorel, Oana a fost nevoită chiar să-și amaneteze verigheta, un simbol al unirii dintre cei doi.

Iată însă că recent viața i-a dat o altă lovitură. Oana Lis a ajuns de urgență la spital după ce s-a împiedicat și s-a lovit destul de tare la picior.

Din cauza neatenției, blonda s-a ales cu o luxație care îi pune acum bețe în roate când vrea să se deplaseze dintr-un loc în altul. Pentru ca piciorul soției lui Viorel Lis să se refacă cât mai repede cu putință, medicii au ales să îl pună în ghips, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza