ȘOCANT! Imaginile cu Laurențiu Reghecampf care o lovește cu BESTIALITATE pe Anamaria Prodan

ȘOCANT! Imaginile cu Laurențiu Reghecampf care o lovește cu BESTIALITATE pe Anamaria Prodan

 Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut cu bestialitate în plină stradă.

Ieri a avut loc un nou scandal monstru între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. În urma unor discuții foarte aprinse, Laurențiu Reghecampf a început să o lovească pe Anamaria Prodan. În imagini se vede cum impresara încearcă să se apere.

Bineînțeles, eforturile sale au fost cam în zadar, în fața puterii unui bărbat cum este Laurențiu Reghecampf, tatăl copilului Anamariei Prodan, cu care este în continuare în proces de divorț. După întregul scandal, Anamaria Prodan a declarat că se teme, în prezent, pentru viața ei.

În imaginile obținute în exclusivitate de Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, se confirmă declarațiile oferite ieri de sexy impresara, conform cărora Laurențiu Reghecampf a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în față.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la secția de poliție seara trecută. Amândoi au mărturisit oamenilor legii că au fost victime ale violenței, fiecare dintre ei arătând cu degetul către celălalt.

Amândoi au ajuns seara trecută la Poliția Snagov, acolo unde au fost audiați de către oamenii legii. Mai mult decât atât, în primele declarații pe care le-a oferit în urma bătăii, Anamaria Prodan a afirmat că Laurențiu Reghecampf a ajuns la ea ”duhnind a alcool”.

Antrenorul ar fi fost primul care ar fi ajuns la sediul poliției, conform surselor noastre. După aproximativ cinci minute, și Anamaria Prodan și-a făcut prezența.

”Legea nu își face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Comenteaza