Veste șocantă despre mama gemenilor morți la Ploiești! Ce se întâmplă cu băiatul cel mare

Veste șocantă despre mama gemenilor morți la Ploiești! Ce se întâmplă cu băiatul cel mare
| Foto: stirilekanald.ro

Mama gemenilor din Ploieşti, care au căzut de la etajul 10 al blocului, ar putea să rămână și fără al treilea copil.

Protecția copilului Prahova  a cerut în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a femeii, în cazul copilului de cinci ani.  

Solicitarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a fost trimisă la Judecătoria Ploieşti, sconform unui comunicat al instituţiei, remis, miercuri, presei.

În prezent, al treilea copil al femeii, un băiețel în vârstă de 5 ani, se află în grija tatălui, în familia extinsă a părintelui său.

Mama gemenilor din Ploieşti, care au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului, în timp ce femeia făcea un LIVE pe Facebook, este acuzată oficial de ucidere din culpă. 

Aceasta este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești în stare de libertate, a informat un comunicat al Parchetului Public de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Andreea, mama gemenilor, a fost pusă recent sub acuzare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Într-o declarație pentru un post de televizune, Andreea a recunoscut că a închis copiii singuri în cameră, pentru a putea petrce timp pe rețeaua de socializare.

Aceasta nu se consideră vinovată de tragedie, ci dă vina pe prietena ei, care se afla în casă în acel moment.

Mama gemenilor o învinovățește pe pe prietena ei, care se afla în casă în acel moment. Andreea susține că prieten ei ar fi vinovată de moartea copiilor.

”Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat", susține mama gemenilor, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza