Simona Hapciuc și Alin Sălăjean, față în față după scandalurile de la Survivor România

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean, față în față după scandalurile de la Survivor România
| Foto: wowbiz.ro

Siimona Hapciuc și Alin Sălăjean, cei doi foști concurenți Survivor România, au fost puși față în față, după ce au fost eliminați din competiție.

Foștii concurenți au vorbit despre strategiile din competiția fenomen de la Kanal D, dar și despre certurile pe care le-au avut de-a lungul emisiunii. 

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean au fost invitați, astăzi, în platoul WOWbiz, unde au vorbit despre strategiile din echipa Faimoșilor. Fosta concurentă susține că, încă de la început, Faimoșii și-au dorit să o scoată din competiție pe Roxana Nemeș. Zanni, Culiță și Ana, cea din urmă chiar i-a precizat faptul acesteia că o va vota. 

Alin: Este mai bărbat decât alți bărbați (n.r- Simona). În sensul bun.

Simona: Mă enervai. Muream câteodată.

Simona: Îi dau foarte mare dreptate lui Ștefan. Aceste blaturi cu: „Hai să pierdem, ca să scoatem din echipa noastră”, erau de la început.

Din păcate au fost persoane din lumea sportului care și-au călcat pe principiul de sportivi pentru a scoate din echipă pe cineva. Ana a făcut asta. Lumea din fața televizorului, în momentul în care vorbește, nu se gîndește că de acasă nu se vede totul. S-a dorit eliminarea Roxanei Nemeș încă de la început. O dorea Zanni, Culiță, Ana. Ana i-a și zis Roxanei că o va vota. Se vorbea despre eliminarea lui Moroșanu. 

În momentul în care am fost nominalizată eu, ceilalți își doreau să îl voteze pe Moroșanu. 

Totodată, Simona a mai adăugat faptul că, în momentul în care a fost nominalizată spre eliminare, de fapt, Faimoșii își doreau să îl voteze pe Moroșanu.

Aceasta continuă declarațiile șocante și despre Culiță, despre care spune că este cel mai parșiv.  

Simona- Eu eram în spate, nu m-au văzut. Culiță a spus: Hai să nu îl votăm pe Moro, pentru că ne luăm hate, hai să o votăm pe Simona, pe ea nu o știe nici dracu. Așa a zis el. Este cel mai parșiv. Culiță nu este omul care se arată la TV. Eu sunt actriță, dar eu de la el aș putea să iau lecții oricând. 

Lumea a început să vadă. Și Jador, prietenul lui, a recunoscut. Cât a furat și ce s-a întâmplat la Survivor. Vă zic eu că au fost trei conflicte mari între mine și Culiță, care nu s-au dat la TV. Nu e vorba despre iertare, eu nu am nimic personal cu el. Ar fi singura persoană pe care nu aș putea... Nu. E prea fals. De ce m-a votat Ana? Nu au avut un motiv să mă voteze. A fost o strategie, le-a spus Culiță. 

Alin: Pe mine mă surprinde neplăcut un lucru. Că unii Faimoși nu au jucat sportiv până la capăt, adică au pierdut intenționat, pentru că nu o suportau pe Simona. Dacă a făcut așa ceva persoana respectivă (n.r- Ana), m-a dezamăgit enorm. Acum îmi pun semne de întrebare. Este inadmisibil. Noi eram acolo și vedeam toate gesturile. La noi nu s-a ajuns atât de departe.

În continuare, Alin a vorbit despre eliminarea lui Sorin de la Survivor România, dar și despre faptul că a încercat să nu mai influențeze lumea să voteze Albert. Cu toate acestea, concurentul a ieșit în continuare favorit. 

Cât despre Sorin, acesta îl consideră un om extraordinar și ar vrea să se întâlnească cu el să vorbească, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza