Se ascunde o idilă? Alexandra Dinu surprinsă cu un bărbat însurat imediat după despărțirea de iubit

Se ascunde o idilă? Alexandra Dinu surprinsă cu un bărbat însurat imediat după despărțirea de iubit
| Foto: adevarul.ro

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, a fost surprinsă cu Ziv Tetelman, despre care toată lumea ştie că e soţul Ralucăi Sandu.

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, a fost surprinsă în urmă cu doar o zi de către paparazzii Spynews.ro în compania lui Ziv Tetelman, cel de care toată lumea ştie că e soţul Ralucăi Sandu.

Ce-i drept, cei doi şi-au şters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe reţelele de socializare, însă nu au confirmat că relaţia lor s-a terminat. Ziv Tetelman şi Alexandra Dinu au fost surprinşi în zona Herăstrau, în complexul unde fosta soţie a Briliantului locuieşte. Ea a ieşit din apartament alături de Ziv Tetelman, după care s-au despărţit, iar el a plecat cu şoferul către o patiserie.   

Bărbatul a mers apoi la restaurant, după care s-a întâlnit din nou cu Alexandra Dinu.   Conform sursei citate, cei doi au plecat împreună spre un magazin foarte scump din Capitală, apoi la restaurantul unui hotel din zona centrală a Capitalei. S-au răzgândit destul de repede şi nu au rămas la locaţie, probabil din cauza aglomeraţie. Totuşi, în timpul petrecut împreună nu au lipsit gesturile tandre.   

Ulerior, Alexandra Dinu şi Ziv Tetelman au mers spre vila bărbatului din Corbeanca, nu înainte de a opri la un supermarket. Vedeta din juriul „Românii au talent” a rămas la reşedinţa .  

Alexandra Dinu de la Românii au Talent s-a despărţit de fostul ei iubit, cu care a avut o relaţie de aproximativ cinci ani, în cea mai mare discreţie şi chiar a refuzat să facă publică informaţia, atunci când au apărut zvonurile pe această temă. Însă, imaginile apărute pe reţelele de socializare cu Jeffrey Greenstein ilustrează că el şi-ar fi refăcut viaţa şi ar avea o nouă iubită, astfel că nu mai încape urmă de îndoială, în acest sens, potrivit adevărul.ro.

Comenteaza