O tânără de 17 ani ucisă de iubitul orbit de gelozie. Bărbatul avea 40 de ani și era căsătorit

O tânără de 17 ani ucisă de iubitul orbit de gelozie. Bărbatul avea 40 de ani și era căsătorit

O tânără de 17 ani a fost găsită moartă în fosta Baie Publică din Ploieşti, din primele informații suspectul ar fi un bărbat de 40 de ani, căsătorit, cu care fata avea o relaţie

Potrivit primelor date din anchetă, fata l-ar fi şantajat pe individ. Ar fi cerut bani pentru a păstra secretă idila lor. În plus, şi-ar fi găsit şi un iubit mai tânăr, lucru care l-ar fi scos din minţi pe agresor. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în clădirea fostei băi publice a oraşului. Mama victimei le-a povestit anchetatorilor că fiica sa a ieşit la întâlnire, cu iubitul. Pentru că întârziase foarte mult, a sunat la poliţie.

''Doamne, ferească Dumnezeu aşa ceva nu am pomenit. Nu am auzit nimic. Pe mine m-a sunat cineva de la Biserică să-mi spună că a fost o crimă în spate la mine.''

Costache Ispas, principalul suspect, ar fi sugrumat-o pe tânără, după o ceartă aprinsă. Deşi era căsătorit şi tată a trei copii, individul începuse o relaţie cu tânăra de 17 ani.

''A fost un băiat bun la început. Liniştit, la locul lui. S-a găsit cu fata respectivă şi de atunci a luat o întorsătură.''

În timp ce erau împreună, în oraş, pe adolescentă ar fi sunat-o noul ei iubit, un băiat de vârsta ei. Orbit de furie, criminalul i-ar fi luat telefonul şi i-ar fi spus tânărului că nu o să o mai vadă pe fată vreodată.

Surse apropiate anchetei au declarat faptul că bărbatul nu a recunoscut iniţial că are vreo legătură cu fata sau că o cunoştea. Ulterior, după mai multe ore de audieri le-a povestit faptul că trupul neînsfleţit al tinerei se află în clădirea din spatele meu.

După ce au descoperit cadavrul, poliţiştii l-au dus pe suspect la reconstituire. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Comenteaza