Mama sinucigașă trăia o dramă cu fostul soț. Ce acuzații de infidelitate i-a adus bărbatul înainte de gestul înfiorător

Mama sinucigașă trăia o dramă cu fostul soț. Ce acuzații de infidelitate i-a adus bărbatul înainte de gestul înfiorător

Iulia și Alex urmau să facă nunta, însă femeia a decis să se arunce de pe un bloc din Timișoara împreună cu cei doi copii.

 În urmă cu mai mult timp, bărbatul avea bănuieli de infidelitate în ceea ce o privește pe femeie.

Marți, Iulia a recurs la un gest șocant și s-a aruncat de pe un bloc înalt de zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat de trei ani și o fetiță de șase ani. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat, căci lucrurile mergeau spre bine în viața ei.

Deși era divorțată, ea și Alex, tatăl copiilor, urmau să se recăsătorească, iar actele erau deja depuse la Starea Civilă pentru a face acest pas. Cei doi s-au despărțit în anul 2020, la scurt timp după ce pe lume a venit băiețelul lor.

Acum ies la iveală noi informații despre ceea ce s-a întâmplat în viața Iuliei în ultimii ani. Se pare că fostul ei soț avea bănuieli că Iulia l-a înșelat, iar pe vremea când băiatul nu avea nici măcar un an de zile, bărbatul luase în calcul și varianta ca micuțul să nu fie al său.

După ce s-a despărțit de Alex, Iulia s-a cuplat cu un alt bărbat, însă relația celor doi nu a funcționat precum se aștepta agentul imobiliar, astfel că s-ar fi despărțit, iar acum a decis împreună cu tatăl copiilor să-și mai dea o șansă.

Nu se știe ce s-a întâmplat marți, în ziua în care Iulia trebuie să-și ducă copiii la grădiniță. Femeia s-a urcat în mașină și a plecat spre unitatea de învățământ, însă la un moment dat s-a oprit pe trecerea de pietoni cu mașina și a lăsat în autoturism tot ce a avut: telefon, portofel, câteva jucării ale copiilor și hăinuțe.

Aceasta ulterior a intrat în blocul cu zece etaje și s-a urcat pe pe acoperiș, de acolo de unde s-a aruncat în gol cu copiii în brațe. Trupurile fără viață au fost văzute de către câțiva locatari care au apelat imediat serviciul de urgență, însă pentru cei trei nu s-a mai putut face nimic, potrivit spynews.ro.


 
 


 

Comenteaza