Mama Elodiei, la tribunal! Ce se întâmplă la 14 ani de la dispariția fiicei sale

Mama Elodiei, la tribunal! Ce se întâmplă la 14 ani de la dispariția fiicei sale
| Foto: playtech.ro

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu are probleme și este nevoită să ajungă în fața judecătorilor. 

Femeia nu are parte deloc de liniște, din cauza unui scandal cu rudele din anturajul lui Cristian Cioacă, fostul soț al fiicei sale. Ce se întâmplă la 14 ani de la dispariție.

Mama Elodiei Ghinescu nu este lăsată să-și plângă durerea cauzată de dispariția fiicei sale în urmă cu 14 ani. Deși cazul a fost extrem de mediatizat, cu zeci de polițiști implicați în aflarea adevărului, nimeni nu știe nimic. Acum, Emilia Ghinescu este purtată din nou prin tribunale. De data aceasta, este vorba de un scandal pe care-l are cu doi vecini din cauza unei bucăți de pământ.

Procesul în care este implicată mama Elodiei Ghinescu a fost deschis la Judecătoria Câmpulung, la sfârșitul lunii trecute. Printre reclamanți s-ar număra și o rudă a fostei iubite a lui Cristian Cioacă, Mihaela Jugănaru. Nu doar Emilia Ghinescu a fost chemată la tribunal, ci și alți doi vecini.

Motivul scandalului este ”Revendicare imobiliară grănițuire, plângere împotriva încheierii de carte funciară”. Primul termen a fost stabilit pentru luna octombrie 2021.

La ora actuală, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, locuiește în comuna Candești, din județul Argeș. Aici și-a construit o pensiune pe locul unde cândva a fost casa părintească a avocatei. Femeia trebuie să se prezinte luna viitoare la tribunal, din cauza unui scandal cu rudele din anturajul lui Cristian Cioacă.

Mama Elodiei Ghinescu nu a depășit nici acum șocul dispariției fiicei sale și continuă să-l acuze pe Cristian Cioacă că i-a ucis fata.

”Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește.

M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul, a făcut asta sub influența familiei sale”, a declarat mama Elodiei pentru Impact.

Misterul dispariției avocatei Elodia Ghinescu nu a fost elucidat nici acum, deși au trecut 14 ani de atunci. Cristian Cioacă, soțul femeii la acea vreme, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, deși cadavrul nu a fost găsit niciodată. Procurorii au putut acuze de omor, deși bărbatul nu și-a recunoscut fapta, potrivit playtech.ro.

Comenteaza