Care este adevăratul motiv pentru care Dana Roba și Daniel Balaciu nu s-au întâlnit la audieri: „Ce mai contează...”

Care este adevăratul motiv pentru care Dana Roba și Daniel Balaciu nu s-au întâlnit la audieri:  „Ce mai contează...”
| Foto: kfetele.ro

Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi trebuit să aibă prima confruntare în fața anchetatorilor, la tribunalul din Timișoara, dar nu s-a întâmplat.

În urma că aproape trei luni, în data de 5 iunie, Dana Roba era bătută cu bestialitate în propria locuință de către cel căruia i-a dăruit doi copii.

Daniel Balaciu s-a năpustit asupra sa cu bestialitate, lovind-o în repetate rânduri cu un ciocan. Ulterior, makeup artista a fost dusă în stare gravă la spital, acolo unde medicii au operat-o timp de nouă ore, încercând din răsputeri să o țină în viață. 

Din fericire, bruneta a trecut peste acel moment critic din viața ei și a început un proces întreg de recuperare, fiind mai bine pe zi ce trece.

În ceea ce-l privește pe Daniel Balaciu, agresorul se află încă de atunci în arest și urmează să răspundă în fața legii pentru faptele sale, potrivit kfetele.ro.

În data de 24 august, Dana Roba ar fi trebuit să dea ochii cu cel care era la un pas să-i ia viața. Bruneta s-a afișat de dimineață în fața Parchetului de la Timișoara, acolo unde urma să stea față în față cu agresorul.

“Am emoții să mă întâlnesc cu el, pentru că mi se pare că mă întâlnesc cu un monstru. Nu îmi face plăcere să mă văd cu acest monstru, dar dacă așa spune legea și trebuie să mă duc la întâlnire mă duc.   Eu sper să nu mi se facă rău, dar în cazul în care mi se face rău o să chem o ambulanță pentru că nu am voie să mă necăjesc, nu am voie să mă stresez. 

Eu cred că Dumnezeu va pune îngerii lui cu mine și sper că o să fie bine”,  a declarat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro. 

Vizibil emoționată, makeup artista a fost foarte afectată de această întâlnire. Cu toate acestea, întâlnirea nu a mai avut loc deoarece Daniel Balaciu era la București în acele momente, pentru a face anumite expertize psihiatrice. Vedeta a răsuflat ușurată când a aflat că nu mai trebuie să dea ochii cu agresorul, fiind totuși nevoită să dea o nouă declarație cu privire la tragicul eveniment.

„ Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el. A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie .”, a spus Dana Roba, după ce a ieșit din sala de judecată.

Comenteaza