EXCLUSIV! Ilie și Ioana Năstase s-au împăcat! Cum se comportă cei doi soți după ce au vrut să divorțeze iar

EXCLUSIV! Ilie și Ioana Năstase s-au împăcat! Cum se comportă cei doi soți după ce au vrut să divorțeze iar
| Foto: wowbiz.ro

Ilie și Ioana Năstase sunt căsătoriți de doi ani. Cuplul a trecut prin multe încercări, certuri și au fost la un pas de divorț. 

Acest zvon a circulat în presă de curând, după ce Ioana Năstase a postat un mesaj pe Facebook în care își anunța apropiații că s-a încheiat un capitol din viața sa. 

În presă s-a vorbit de curând că Ioana chiar ar fi introdus actele de divorț, însă imaginile surprinse de paparazzi wowbiz.ro arată altceva.

În urmă cu o lună, Ioana Năstase a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care își anunța cunoscuții că un capitol din viața sa s-a încheiat.Toată lumea a înțeles că a decis să divorțeze de Ilie Năstase.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii.

Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră

 
m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. 

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Simion pe rețelele de socializare.

Însă, paparazzi i-au surprins împreună și felul în care se comportă arată că ar fi vorba de o împăcare. Cei doi au fost văzuți în zona unui cunoscut centru comercial, unde s-au întâlnit cu o femeie. Deși Ioana pare mai abătută decât Ilie  Năstase, cei trei au luat masa împreună. Însă, la plecare, fiecare s-a urcat în mașina sa, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza