Ilie Năstase, din nou tată?! Fostul sportiv în vârstă de 77 de ani face declarații bombă

Ilie Năstase, din nou tată?! Fostul sportiv în vârstă de 77 de ani face declarații bombă
| Foto: ciao.ro

Ilie Năstase are o dorinţă mare la cei 77 de ani și anume cea de a deveni din nou tată, alături de Ioana.

În 2019, Ilie Năstase şi Ioana şi-au unit destinele. Cei doi au o relaţie frumoasă, însă momentele tensionate nu i-au ocolit. Este adevărat că s-au despărţit de câteva ori în acest timp şi au fost protagoniştii unor scandaluri, dar cu toate acestea au găsit mereu o rezolvare pentru problemele lor.

Recent, s-a aflat că fostul tenismen şi-ar mai dori încă un copil. Acesta are în total, cinci copii: în timpul mariajului cu Alexandra King i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. Are și o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie, şi două cu Amalia Năstase, pe Alessia şi pe Emma.

Deși Ilie Năstase insistă să aibă încă un copil împreună, Ioana nu vede cu ochi buni această idee. Aceasta a explicat faptul că nu mai este cazul să facă un astfel de pas.

„Nu m-am mai gândit să fiu din nou mamă. Ilie îmi spune tot timpul că-și dorește și mai vrea un copil. Dar nu mai e momentul”, a spus ea pentru cancan.ro.

În continuare, bruneta a adăugat că anul acesta îşi doreşte să aibă parte de linişte, să îşi pună ordine în viaţă şi pare că dorinţa i s-a îndeplinit.

„Mie îmi place foarte mult casa în care stau, iar în curând o să o și cumpăr.

Ilie vrea ceva mai mare, a insistat, dar eu mă simt foarte bine aici. Casa a fost nouă, nu a mai locuit nimeni aici. Dorm bine, e liniște, are tot ce-i trebuie”, a mai mărturisit Ioana Năstase pentru sursa precizată anterior, potrivit ciao.ro.

Comenteaza