Detaliul ȘOCANT, văzut pe sicriul sinucigașei din Timișoara

Detaliul ȘOCANT, văzut pe sicriul sinucigașei din Timișoara
| Foto: cancan.ro

Corpul Iuliei, femeia de 33 de ani care s-a sinucis în Timișoara, alături de copiii săi, a fost depus la capelă.

Sicriul unde va fi pusă femeia de 32 de ani este cu totul special, după cum au dezvăluit rudele. Înmorântarea va avea loc curând. 

Marțea aceasta, o femeie din Timișoara pe nume Iulia s-a sinucis din cauza depresiei cu care se confrunta. Iulia a ales un bloc cu zece etaje de pe care să se poată arunca și a făcut gestul extrem cu cei doi copii ai săi. Băiețelul său avea doar doi ani, iar fetița, șase. Medicii care au ajuns la fața locului nu am mai putut face nimic pentru a le salva viețile. Impactul cu asfaltul a fost mult prea puternic și au murit într-un mod violent. 

Nimeni nu se aștepta ca Iulia să-și ia viața. Femeia abia se împăcase cu fostul său soț și urma să-și reunească destinele la starea civilă în doar câtea săptămâni. Cu toate acestea, prietena sa a dezvăluit că sinucigașa din Timișoara nu a putut trece peste decesul tatălui său de acum zece ani și peste abandonul soțului, din anul 2020.

Sicriul Iuliei a fost deja depus la capela din Timișoara. Acesta este cu totul special deoarece este alb și are inscripționate numele și vârstele celor trei. Mama sinucigașă va fi îngopată în același sicriu cu copiii săi, după cum au decis rudele.

„Cei care doresc să-și ia rămas bun de la draga noastră Iulia Bogdan și cei doi îngerași Alisa și Nicolas și să le aducă un omagiu, sunt așteptați începând cu orele 13 la Casa funerară din Iosefin”, au spus rudele Iulie, potrivit cancan.ro

https://www.cancan.ro/detaliul-neasteptat-de-pe-sicriul-sinucigasei-din-timisoara-rudele-au-luat-decizia-20619495

Comenteaza