Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă

Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă
| Foto: wowbiz.ro

Adrian și Petronel, frații lui Costel Corduneanu, au făcut pace, la înmormântarea lui Costel Corduneanu, după ani în care nu și-au vorbit.

În urmă cu puțin timp, Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Familia lui a fost devastată de durere, iar soția lui nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al bărbatului.

Astăzi, Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane care l-au cunoscut și îndrăgit. Cortegiul funerar a traversat jumătate de oraș, iar forțele de ordine au fost nelipsite de la eveniment.

Soția fostului sportiv a fost devastată de durere și nu s-a mișcat de lângă sicriu până când acesta a fost coborât în groapă. 

Potrivit bzi.ro, în timp ce Costel Corduneanu era înmormântat, Adrian și Petronel, frații lui,  s-au îmbrățișat și și-au jurat că nu se vor mai certa niciodată, asta după ce nu și-au vorbit ani de zile.

Cei doi ar fi rupt legătura acum ceva timp, din cauza unor afaceri imobiliare. Vizibil afectați, aceștia și-au luat rămas bun de la fratele lor.

Familia lui Costel Corduneanu și-a dorit ca înmormântarea să fie una așa cum se cuvine pentru fostul campion, astfel că au organizat totul în cel mai mic detaliu. Traseul de la restaurantul unde a avut loc priveghiul până la cimitir nu a fost unul deloc scurt.

La înmormântare au participat sute de persoane, astfel că s-a decis suplimentarea numărului forțelor de ordine, fiind aduși agenți inclusiv din Capitală, pentru ca aceștia să împânzească străzile și să se asigure că orașul nu va fi blocat din pricina cortegiul funerar, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza