Cine este, de fapt, tatăl copiilor morți la Timișoara alături de mama lor? Detalii cutremurătoare de după tragedie

Cine este, de fapt, tatăl copiilor morți la Timișoara alături de mama lor? Detalii cutremurătoare de după tragedie

Alex Billy este tatăl celor doi copii care au murit în Timișoara, alături de mama lor care s-a aruncat de la etaj.

Tatăl copiilor din Timișoara trece prin clipe de coșmar. El este nevoit să-și conducă copiii pe ultimul drum, alături de fosta parteneră de viață. Alexandru, în vârstă de 36 de ani, urma să se recăsătorească cu Iulia, cât de curând.

Iulia va fi legată de Alex și după moarte. Chiar dacă au divorțat în 2020, ea a decis să-i poarte numele de familie în continuare. Cupla urma să-și unească destinele din nou, pentru a-și crește copiii împreună. Ei au o fată Alisa, de șase ani, și un băiat Nicholas de doar trei ani.

Alex și Iulia nu au mai apucat să fie soț și soție din nou. Cei doi nu s-au prezentat la cununia civilă, deși a fost programată pe 28 aprilie 2022.

În anul 2020, Iulia Bogdan și Billi Alex-Atilla s-au despărțit, după o frumoasă poveste de iubire care se formase de când tânăra avea doar 15 ani. Cei doi au decis să se căsătorească de tineri, dar au divorțat, însă au rămas legați unul de altul prin copii.

Tânăra a decis să-i poarte numele în continuare și să se numească Billi Iuliana, chiar dacă nu mai era soția lui în acte. Totuși, lucrurile urmau să se schimbe în curând, asta pentru că Iulia, așa cum îi spuneau prietenii, avea să aibă din nou familia de altădată.

Pe data de 19 aprilie, Alex a depus o cerere la Starea Civilă prin care a cerut să se recăsătorească cu cea care până în 2020 îi devenise soția, dar de care a divorțat.

Apropiații familiei susțin că ea și-a iubit foarte mult soțul, însă el a intentat procesul de divorț. Dovada iubirii stau și pozele și comentariile dintre cei doi, de pe rețelele de socializare.

„Cei care doresc să-și ia rămas bun de la draga noastră Iulia Bogdan și cei doi îngerași Alisa și Nicolas și să le aducă un omagiu, sunt așteptați începând cu orele 13 la Casa funerară din Iosefin, iar înmormântarea va avea loc mâine la ora 17 la cimitirul din zona Freidorf!

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace !”, au scris apropiații pe rețelele de socializare, potrivit stirilekanald.ro.

https://www.stirilekanald.ro/alex-billi-tatal-copiilor-din-timisoara-20220351?utm_campaign=cross_parteneri&utm_source=wowbiz&utm_medium=wowbiz-hp-sus

Comenteaza