Ce mesaj șocant a postat pe Facebook mama sinucigașă, înainte de moarte. Vorbea de copiii săi

Ce mesaj șocant a postat pe Facebook mama sinucigașă, înainte de moarte. Vorbea de copiii săi

Mama sinucigașă din Timișoara, care s-a aruncat de la etaj cu copiii în brațe, a publicat un mesaj pe Facebook înainte de a face gestul cutremurător.
 

Oricine ar fi văzut-o pe Iulia ar fi crezut că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, sau cel puțin asta arăta pe rețelele de socializare. Realitatea era cu totul altfel, astfel că Iulia a ajuns să se arunce de pe bloc, împreună cu cei doi copii ai săi. Iată ce mesaj a postat pe Facebook înainte de tragedie!

Iulia era destul de activă pe rețelele de socializare. Posta mai multe fotografii cu ea, iar fotografia de profil, cea mai importantă, era cu cei doi copilași ai săi: o fetiță de aproximativ șase ani și un băiețel de trei.

Părea mama perfectă, plină de răbdare, dragoste, compasiune și afecțiune. Cu toate acestea, Iulia a recurs la un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar în această dimineață. Incidentul a îndoliat o țară întreagă.

Nu se știe ce a determinat-o pe Iulia să recurgă la un astfel de gest. Ultima postare pe care a făcut-o pe Facebook, înainte de tragedie, are legătură cu cei doi copii ai săi. Este un citat motivațional.

Ei bine, acest lucru ne poate duce cu gândul la faptul că Iulia era cât se poate de preocupată de educația copiilor săi. Într-adevăr, lucrurile nu erau tocmai roz atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă.

Deși pe Facebook părea împlinită din toate punctele de vedere, femeia divorțase de tatăl copiilor. A cunoscut pe altcineva, a intrat într-o altă relație, însă lucrurile nu au mers, așa că a decis să se întoarcă la tatăl copiilor.

”Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima”, a scris Iulia pe Facebook.

Ziua de astăzi părea să fie o zi cât se poate de normală. Și-a trezit copiii, i-a îmbrăcat, le-a pus pachețelul și urma să se îndrepte către grădiniță. Nu au mai ajuns cu bine la destinație, ci la un bloc de 10 etaje.

Deși nu avea cartelă și nici cheie de la acoperișul blocului, Iulia a reușit să pătrundă acolo și să se arunce în gol cu cei doi copilași, potrivit spynews.ro.

Comenteaza