Vulpița trăiește o viață de coșmar alături de mama soacră! Ce i-a făcut femeia, Vulpiței! Vecinii din Blăgești sunt șocați

Vulpița trăiește o viață de coșmar alături de mama soacră! Ce i-a făcut femeia, Vulpiței! Vecinii din Blăgești sunt șocați
| Foto: ziareonline.ro

Veronica Stegaru se pare că nu are parte de cea mai bună viață acasă. Vecinii acesteia spun că soacra Ilinca îi face zile fripte.

Aceștia mărturisesc că Vulpița de la Acces Direct nu mai e lăsată să vorbească cu nimeni, iar dacă iese pe stradă stă mereu cu capul în pământ.

După un an în care a stat la București, Vulpița de la Acces Direct s-a întors în curtea casei, la socrii ei, însă lucrurile nu par a fi atât de bune precum mulți s-ar fi așteptat. Ei bine, vecinii mărturisesc că deși a căzut la pace cu părinții lui Viorel, Veronica Stegaru are o viață grea.

Vulpița de la Acces Direct are parte de viață grea alături de soacra Ilinca
Aceștia au povestit că aceasta nu mai e deloc lăsată să vorbească, iar dacă iese pe stradă stă mai tot timpul cu capul în pământ și nu mai ține legătura cu nimeni, totul pentru a nu cumva să-i mai supere încă o dată pe socrii mai rău decât deja a făcut-o.

Mai mult de atât, localnicii din Blăgești precizează că Veronica Stegaru a devenit femeie de casă de când s-a întors înapoi în gospodărie, iar acum se îngrijește mai mult de locuință, dar și de cei doi copii, asta deoarece de puține luni a mai născut un băiețel.

”Are grijã de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un spion. Veronica merge cu capul în pãmânt, ca sã nu îsi supere socrii. Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele. Nu o lasã sã vorbeascã”, spun vecinii Vulpiței.

Și-au botezat bebelușul recent
Cu doar câteva zile în urmă a fost mare petrecere în familia Veronicăi și a lui Viorel Stegaru, asta pentru că și-au botezat fiul, iar evenimentul a fost unul restrâns, însă cu rudele și apropiații, dar și cu cei care la Acces Direct au fost tot timpul lângă ei, reporterii Radu Rotaru și Doina Stina.

Deși nu mai sunt atât de activi pe rețelele de socializare, Vulpița mai postează din când în când câte o fotografie sau mai ține legătura prin apeluri video cu cei doi reporteri de la Acces Direct care i-au devenit și prieteni ei și lui Viorel, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza