Vulpița a plecat din țară! De ce ar fi părăsit România și unde s-a dus

Vulpița a plecat din țară! De ce ar fi părăsit România și unde s-a dus
| Foto: spynews

Veronica Stegaru, cunoscută publicului ca „Vulpița” a părăsit România și a luat calea străinătății.

Deși nimeni nu se aștepta la acest lucru, Veronica Stegaru le-a dat o veste surprinzătoare fanilor. În urmă cu puțin timp a plecat din România, după o viață întreagă în care a trăit în Blăgești.

După ce a născut al treilea copil, cu care nu locuiește, și s-a despărțit de iubitul ei, Vulpița a făcut schimbări mari în ceea ce o privește.

Înainte să plece din România, Vulpița a mărturisit că va lucra pe câmp, fiind acuzată de multe persoane că nu câștigă bani. Ei bine, se pare că acum Veronica Stegaru a venit cu vești la surprinzătoare. A plecat în Germania, unde ar merge la muncă, așa cum a spus că și-ar dori să facă.

Până în acest moment, Vulpița a postat o imagine cu ea din Berlin, dar nu a precizat adevăratul motiv pentru care a mers acolo. După toate incidentele din viața ei, soția lui Viorel Stegaru a suferit și și-a dorit să lase în urmă oamenii despre care crede că i-au făcut rău. Din acest motiv, a decis să plece din casa unde locuia cu tatăl copiilor ei și părinții lui.

La un moment dat, Vulpița nu avea unde să mai locuiască și a fost la un pas să își piardă drepturile asupra bebelușului ei, pe nume Ștefan.

”Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza