Zodiile care vor avea parte de sărbători de coşmar

Zodiile care vor avea parte de sărbători de coşmar

Horoscopul lunii decembrie aduce vești proaste pentru câțiva nativi din zodiac care vor avea parte de sărbători de coșmar.

Prima zodie din horoscop care va avea un Crăciun îngrozitor este zodia Capricorn. Nativii se vor certa cu persoana iubită și vor decide să anuleze planurile pe care și le-au făcut până acum. Din acest motiv, nativii îşi vor dori să petreacă timpul acasă, în linişte, departe de orice discuţie care ar putea să îi supere şi mai rău.

Nici pentru cei născuţi în zodia Rac veşile nu sunt deloc bune. Cu toate acestea, nativii sunt încrezători în ceea ce urmează, dar discuțiile și certurile pe care le vor avea îi vor afecta emoțional. Asta nu îi va opri să se gândească la viitor şi cum vor să arate anul 2024 pentru ei. Îşi vor face multe planuri în zilele care urmează.

A treia zodie care își schimbă brusc planurile de Crăciun este zodia Vărsător. Nativii se vor certa cu familia înainte de sărbători și vor decide să renunțe la tot ceea ce și-au propus. Acest lucru îi va supăra pe moment, însă se vor focusa pe viitor, iar gândurile îi vor face să uite de probleme, potrivit ciao.ro.

Comenteaza