Vulpița a plecat din România! Veronica Stegaru „s-a tunat” și a luat calea unei capitale europene

Vulpița a plecat din România! Veronica Stegaru „s-a tunat” și a luat calea unei capitale europene
| Foto: click.ro

Au trecut luni de zile de când Vulpița și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu, motiv pentru care femeia a decis să plece din țară.

Vulpița a devenit subiectul unor critici tot mai severe, pe fondul acuzațiilor că ar fi abandonat familia. După nașterea celui de-al treilea copil, care a fost preluat în custodie de stat, Veronica a luat decizia de a lăsa cei doi copii mai mari sub îngrijirea familiei soțului ei.

Ulterior, s-a mutat la Cătălin, fostul ei partener. În timpul când Vulpița a adus pe lume al treilea copil și nu a mai fost acceptată de familie, Cătălin a fost acolo pentru ea. Au trăit împreună o viață simplă, dar liniștită, așa cum se poate vedea în fotografiile postate atunci. Bărbatul însă a abandonat-o și el, găsindu-și dragostea în brațele altei femei. 

 „Mai bine singură decât așa”, a spus Veronica în dreptul unor poze postate pe rețelele de socializare în care apare tristă. Acum însă Veronica pare că are de gând să își schimbe viața la 180 de grade! 

Tânăra din Vaslui, care a devenit cunoscută în urma scandalurilor cu fostul soț, Viorel, pare ca vrea să își refacă viața peste hotare. Și nu oriunde, ci chiar în Germania.

Deși nu a mai apărut la televizor de multă vremea, femeia îi ține pe urmăritor la curent cu tot ce postează pe rețelele de socializare, așa se face că recent, Vulpița a pus o poză unde a lăsat de înțeles că se află în Berlin.

Mulți oameni au întrebat-o cu ce se ocupă acolo, însă Veronica nu a răspuns până în acest moment. Cert este că tânăra era foarte aranjată de la haine, machiaj și până la accesorii, semn că nu o duce rău, potrivit click.ro.

Comenteaza