Ce face Vulpița după ce și-a părăsit definitiv soțul și copiii. Află motivul pentru care vedeta a divorțat de Viorel Stegaru

Ce face Vulpița după ce și-a părăsit definitiv soțul și copiii. Află motivul pentru care  vedeta a divorțat de Viorel Stegaru
| Foto: cancan

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru. Se pare că între cei doi nu mai existau sentimente bune, nici măcar de dragul copiilor.

Vedeta României, Vulpița, a decis să lămurească ce se întâmplă, de fapt, între ea și Viorel Stegaru. În cele din urmă, cei doi au ajuns la despărțire și se pare că nu mai există nici o cale de împăcare. Veronica a confirmat că a divorțat de cel alături de care dădea audiențele peste cap la televizor, în urmă cu câțiva ani.

Vulpița a luat mai multe decizii la care nimeni nu s-ar fi așteptat, în ceea ce privește viața ei personală. Acum locuiește cu părinții săi, iar pe cei trei copii i-a lăsat în grija tatălui lor, Viorel Stegaru, și a familiei bărbatului.

După ce a părăsit România alături de iubitul ei de la acea vreme, Veronica s-a întors în țară după ce relația a ajuns la final, dar nu își mai dorește nici în ruptul capului să se mai întoarcă la tatăl copiilor ei.

Întrebată pe rețelele sociale de relația sa cu Viorel Stegaru, Vulpița a dat vestea că divorțul s-a concretizat, dând de înțeles că și-a încheiat socotelile cu fostul soț.

„Mai ești căsătorită?”, a fost Veronica întrebată.

„Nu mai, am divorțat!”, a fost răspunsul Vulpiței.

Viorel Stegaru este foarte supărat din cauza atitudinii pe care Vulpița o are față de el și de copiii lor. Recent, bărbatul i-a transmis cuvinte dure pe rețelele sociale, după ce nu s-a prezentat la procesul de divorț, acuzând-o că minte în legătură cu cei mici.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram, potrivit stiripesurse.ro.

Comenteaza