S-a aflat motivul separării dintre Vulpița și Viorel. Anunțul fără echivoc făcut de fosta soție a lui Viorel: „Am divorțat”

S-a aflat motivul separării dintre Vulpița și Viorel. Anunțul fără echivoc făcut de fosta soție a lui Viorel: „Am divorțat”
| Foto: cancan.ro

După ce a plecat din casa lui Viorel Stegaru, Vulpița a încercat să ia viața de la capăt, făcându-și un nou iubit.

Pentru o bună perioadă, Vulpița și Viorel Stegaru au format unul dintre cuplurile cele mai controversate din țară. Cei doi și-au expus povestea, iar mulți au fost cei care și-au dorit ca aceștia să își rezolve problemele și să aibă o familie fericită. Însă, dragostea dintre ei s-a spulberat, iar acum nu vor să mai audă unul de altul. Ce anunț a făcut Vulpița în legătură cu fostul său partener?

După despărțirea de Viorel Stegaru, Vulpița și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Lucrurile păreau să meargă bine între cei doi, iar aceștia chiar au încercat să își construiască un viitor în afara țării. Însă, povestea lor nu a avut un final fericit, căci s-au despărțit, iar Vulpița s-a întors în țară.

Acum, aceasta se află acasă la părinții ei, în timp ce pe copii i-a lăsat în grija lui Viorel Stegaru. Însă, deși cei mici îi leagă pe cei doi, aceștia par că nu vor să mai audă unul de altul. Recent, Vulpița a fost întrebată în mediul online despre relația pe care o are cu Viorel, iar aceasta nu s-a ferit să răspundă.

Mai exact, tânără a fost întrebată dacă încă mai este căsătorită, iar răspunsul ei a fost categoric. Vulpița a spus că a divorțat, iar acum este o femeie singură și liberă.

„Mai ești căsătorită?”, a fost întrebată Veronica Stegaru, de unul dintre oamenii din mediul online.

„Nu mai, am divorțat”, a răspuns Vulpița imediat.
Vulpița nu este singura care a confirmat divorțul. În urmă cu puțin timp, atunci când procesul de divorț era în derulare, și Viorel a anunțat despărțirea definitivă. La acea vreme, bărbatul se arăta cât se poate de revoltat de atitudinea fostei sale partenere și nu s-a sfiit să îi transmită câteva cuvinte dure, acuzând-o și că îl minte în legătură cu copiii lor.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Viorel Stegaru, pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza