A murit Viorel Stegaru? Vulpița rupe tăcerea. Iată ce s-a întâmplat cu fostul său soț

A murit Viorel Stegaru? Vulpița rupe tăcerea. Iată ce s-a întâmplat cu fostul său soț

De curând, au apărut zvonuri că Viorel Stegaru ar fi murit. Vulpița, fosta lui soție, a ieșit public pentru a clarifica situația.

În luna iulie a acestui an, Veronica Stegaru a născut pentru a treia oară, însă, Viorel a abandonat-o în spital și nu a recunoscut copilul, pe motiv că bebelușul nu este al lui. Astfel, Vulpița a decis din luna septembrie să își aline durerea în brațele altui bărbat, Cătălin, cu care s-a și mutat în aceeași casă și cu care se laudă pe rețelele de socializare.

„Vedeta” este mai activă acum în mediul online și face chiar live-uri, astfel că, „fanii” au ținut să o întrebe despre băiețelul ei, dar și despre așa-zisa moarte a lui Viorel. Așadar, la întrebarea adresată de către un internaut în timpul unui live pe TikTok despre cel de-al treilea copil, Ștefan, Vulpița a dat de înțeles că bebelușul nu este la ea și că îl crește altcineva: „Bebele nu e la mine”, a zis aceasta.

Cât despre decesul a încă soțului ei, Viorel, care s-a zvonit că s-ar fi stins din viață în urma unor probleme de sănătate, și chiar au ajuns virale câteva imagini despre o presupusă înmormântare, ea alimentând, la rândul său, zvonurile, declarând că tatăl copiilor săi nu se simt bine și că de copii s-ar ocupa mama acestuia, Veronica a ținut să spună adevărul.

Din ce știe ea, bărbatul este mai bine și nici vorba de un așa-zis deces. Viorel este la Blăgești, cu părinții lui, și are grijă de cei trei copii ai lor, potrivit click.ro.

Comenteaza