Vulpița ar putea rămâne fără copil, la câteva zile după ce a născut. Veronica nu are unde să locuiască

Vulpița ar putea rămâne fără copil, la câteva zile după ce a născut. Veronica nu are unde să locuiască

 Vulpița trece prin momente dificile, la câteva zile după ce a născut din cauză că nu are unde să locuiască.

Cel mai frumos moment s-a transformat într-un coșmar pentru Vulpița. După ce sâmbătă a născut un băiețel, Veronica ar putea rămâne fără copil. 

Fiul ei ar putea fi luat de Protecția Copilului, după ce a fost deschisă o anchetă. Situația este și mai gravă întrucât nu are unde să se ducă, iar surse apropiate proaspetei mămici spun că fac tot posibilul să îi găsească un adăpost.
 
Vulpița a născut la spitalul din Huși, dar ar putea să fie externată fără fiul ei. Astăzi, a fost Protecția Copilului, iar Veronica este disperată că va fi despărțită de copil.

Potrivit surselor noastre, pe toată durata sarcinii, a locuit în Berezeni, împreună cu un bărbat, altul decât Viorel, care ar fi fost de acord ca după ce naște, să se întoarcă împreună cu fiul ei. Totul ar fi pornit de la faptul că bebelușul nu este al bărbatului, ci al lui Viorel, așa că, i-a spus că este mai bine să revină la soțul din acte.

Pe de altă, parte, Viorel Stegaru nu a vrut să recunoască copilul și în acest fel, Vulpița a ajuns într-o situație disperată, pentru că mâine va fi externată, dar ar putea rămâne fără copil. Protecția Copilului ar fi decis deja ca atunci când va pleca din spital, micuțul să fie separat de mamă.

Nici părinții nu își doresc ca Veronica să revină în casa lor, așa că, oamenii apropiați au făcut un apel, cu gândul că Vulpița nu va ajunge pe străzi, de mâine încolo. Ba mai mult, în casa părintească nu există condiții ca femeia să își crească copilul.

Eforturile disperate ale celor care îi știu povestea nu au fost în zadar, astfel că, Vulpița să fie luată acasă de o femeie, care a decis să o ajute până când va putea să își rezolve situația atât cu tatăl copilului, cât și fiul său. Micuțul a fost născut sâmbătă, iar numele său este Ștefan.

Vulpița a primit deja câteva haine și lucruri pentru bebeluș, în contextul în care nu a trecut nimeni pe la spital din familie. Surse apropiate Vulpiței fac, în continuare, apel la cei care o pot ajuta, fie cu lucruri pentru copil, fie cu un adăpost după ce va pleca de la femeia respectivă, potrivit spynews.ro.
 
 
 

Comenteaza