Vulpița, apariție neașteptată cu bebelușul! Ce s-a întâmplat în familia soților Stegaru?

Vulpița, apariție neașteptată cu bebelușul! Ce s-a întâmplat în familia soților Stegaru?

Fiul soților Stegaru, Vulpița și Viorel, a împlinit un an de viață. Cei doi duc acum o viață departe de lumina reflectoarelor.
 

Erau timpuri când Veronica și Viorel Stegaru țineau ocupate primele pagini ale taboidelor, fiind zilnic pe micul ecran cu povestea lor de cuplu.

Acum, însă, vremurile s-au schimbat, celebritatea dobândită peste noapte a fost dată uitării, iar cei doi s-au întors de unde au plecat, la locuința sărăcăcioasă din Blăgești, ducând un trai simplu, muncind și devenind o familie foarte închegată.

După relația tumultoasă pe care au afișat-o la TV, odată cu retragerea din lumina reflectoarelor, Vulpița și Viorel au pus mai mult preț pe familia pe care o au, înțelegându-se de minune și cu părinții lor și fiind acum părinții a doi copii, un băiat și o fată.

La finalul primăverii trecute, Veronica aducea pe lumea cel de-al doilea copil al familiei, iar ziua de astăzi este numai și numai despre mezinul Daniel. Copilul a împlinit un an de viață, făcându-și părinții mai fericiți ca niciodată.

Cu această ocazie, soția lui Viorel Stegaru, acum o mamă extrem de implicată și o femeie de casă, petrecându-și majoritatea timpului în gospodărie, uitând pentru o perioadă chiar și de fanii din online, a publicat o imagine cu fiul ei, alături de un mesaj de suflet.

Deși pe ei îi cunoaște o țară întreagă, soții Stegaru vor să-și țină copiii departe de ochii curioșilor. Astfel că, la fel cum au procedat și-n cazul fiicei, al cărei chip nu l-au arătat până acum, Veronica  a făcut publică o imagine cu Daniel Lilian, bine îmbrăcat, îngrijit, în mijlocul patului, liniștit, dar având fața acoperită cu un emoticon.

„La mulți ani, minunea noastră, Daniel !”, a scris Veronica Stegaru în online, acolo unde a adunat o comunitate generoasă, în dreptul imaginii cu fiul ei. 

Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă… de aici puțin, de colo puțin… să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic. E greu când ai unul, dar să mai ai 2… Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine”,  a povestit vecina Vulpiței, pentru  wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza