Scandal în familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt! Narcisa a făcut acuzații grave la adresa părinților lui: ”Să justifice...”

Scandal în familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt! Narcisa a făcut acuzații grave la adresa părinților lui: ”Să justifice...”

Este scandal între familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt, și Narcisa, fosta iubită a băiatului.

Tânăra i-a acuzat pe părinții lui că nu i-au plătit înmormântarea, după ce tatăl său a acuzat-o că a strâns donații pentru familia lui, pe care nu le-au primit de la ea.

Tatăl lui Mădălin a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, spunând că Narcisa a deschis un cont bancar pentru donații, fără să le ceară acordul.

Bărbatul a spus că nu a primit niciun leu, deși oamenii ar fi donat cu gândul că banii vor ajunge în contul familiei sale. Cu alte cuvinte, Narcisa s-ar fi folosit de tragedie pentru a obține bani.

Nici ea nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns cu un mesaj pe măsură. Tânăra i-a acuzat pe părinții lui că nu au contribuit financiar la înmormântarea băiatului și nu ar fi plătit nimic. I-a rugat să justifice modul în care au ajutat financiar, spunând că totul a fost plătit de ea, de la haine și sicriu, până la colivă.

”Bună ziua , țin să vă anunț , ca aș vrea ca părinți lui Madalin, să justifice ca ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor ! Dacă nu o să justific eu ca înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine , mâncare , tron , etc! Vreau să fim corecți , dacă nu revin eu cu dovezi!”, a scris Narcisa, pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza