Vestea șoc a momentului despre Fane Văncică. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Vestea șoc a momentului despre Fane Văncică. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Fane Văncică va fi arestat pentru 30 de zile, potrivit deciziei judecătorilor.

Fane Văncică a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Interlopul Fane Văncică a fost trezit din somn de polițiști și luat pe sus într-un dosar de lipsire de libertate și tulburarea ordinii publice.  

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, în dimineața zilei de 27 septembrie 2022, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Conform polițiștilor, este vorba de un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La începutul lunii septembrie, Fane Văncică a fost în centrul unui scandal după ce și-a bătut amanta cu pumnii și picioarele. Imaginile au ajuns virale pe internet, iar polițiștii s-au autosesizat și l-au reținut pe Văncică pe Aeroportul Otopeni, în momentul în care se întorcea din Italia, potrivit stirilekanald.ro.

 

Comenteaza