Judecătorii au luat o decizie definitivă în cazul lui Vlad Pascu. Ce se întâmplă cu șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

Judecătorii au luat o decizie definitivă în cazul lui Vlad Pascu. Ce se întâmplă cu șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai
| Foto: wowbiz.ro

Tribunalul Constanța a luat o decizie definitivă în cazul lui Vlad Pascu, după ce tânărul a depus contestație și a cerut măsuri mai blânde. 

Reamintim că în urmă cu câteva luni, tânărul s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a lovit mortal doi tineri nevinovați, în stațiunea 2 Mai. Acum, tatăl lui Sebi, una dintre victimele, este dărâmat de durere și își plânge fiul la mormânt. Iată ce se va întâmpla cu vinovatul tragediei!

În luna august a anului trecut, un accident mortal a avut loc în stațiunea 2 Mai, unde doi tineri și-au pierdut viața. Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, a fost identificat ca fiind responsabilul pentru tragedie.

Conducând sub influența substanțelor interzise, el a provocat accidentul și a fugit de la locul incidentului. Acuzațiile împotriva lui includ ucidere din culpă, vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului.

Pascu a încercat să evite pedeapsa, însă Tribunalul Constanța a decis menținerea sa în arest preventiv, respingând cererea pentru măsuri mai blânde.

În paralel, mama sa, Miruna Pascu, a fost plasată sub control judiciar pentru șantaj și amenințări asupra martorilor din dosarul fiului său, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza