ȘTIREA MOMENTULUI! Laurențiu Reghecampf ar fi fost ARESTAT: "Se intervenea imediat!"

ȘTIREA MOMENTULUI! Laurențiu Reghecampf ar fi fost ARESTAT: "Se intervenea imediat!"

Mihaela Brooks susține că Laurențiu Reghecampf s-ar fi aflat după gratii dacă locuia în altă țară, pentru agresiunea asupra Anamariei Prodan.

Declarația specialistului a venit după ce aceasta a analizat altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

„Era arestat pe loc el, fără nico discuție. Se intervenea imediat. E foarte șocant să vezi cât de lejer era șoferul lui, că nu l-am văzut pe-al ei. Mergea acolo și asista la spectacol. Pe lângă problemele pe care ei le au neterminate încă, este și problema de personalitate pe care o are fiecare.

Nu știm ce i-a spus el după ce Anamaria a fost aruncată pe jos, dar reacția ei a fost ca răspuns la ceva ce el i-a spus. (…) Ea a reacționat tot în legitimă apărare, pentru că a fost o amenințare ori la adresa ei, ori la adresa copilului, ori la adresa familiei ei. (…) Faptul că ea l-a lovit la ochi a fost legitimă apărare la ea”, a spus profilerul criminalist Mihaela Brooks la Acces Direct.

„Soluția se va pronunța mâine, a fost amânată. Este prelungit (n.r ordinul) până în momentul pronunțării. (…) Domnul Reghecampf este plecat din țară”, a mărturisit avocatul lui, potrivit Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf a plecat în Azerbaijan pentru că acolo lucrează. El este antrenor de fotbal la Neftchi Baku, care știe despre incidentul care a avut loc între el și cea de-a doua sa soție, cu care se află în plin proces de divorț. Zilele trecute, Anamaria Prodan a trimis clubului de fotbal din Azerbaijan filmarea în care era bătută de Laurențiu Reghcampf, cerând să fie dat afară.

„Reghecampf a plecat în România cu acordul clubului, pentru probleme din familie. A spus că va reveni la Baku pe 25 septembrie. Suntem la curent cu incidentul. L-am contactat ulterior pe Reghecampf, care ne-a spus că are o problemă personală, că lucrurile nu sunt cele prezentate și că le va explica când va reveni”, a răspuns, în urmă cu câteva zile, Neftchi Baku, fără a spune, însă, dacă Laurențiu Reghecampf va fi concediat, potrivit capital.ro.

Comenteaza