Vlăduța Lupău, implicată într-un dosar penal! De ce a ajuns clujeanca în fața judecătorilor

Vlăduța Lupău, implicată într-un dosar penal! De ce a ajuns clujeanca în fața judecătorilor
| Foto: spynews

Clujeanca Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de obţinere ilegală de fonduri în formă continuată.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute tinere artiste din România. Însă, sunt puțini cei care știu care este, de fapt, profesia artistei. Acesta a studiat Stiinţe Agricole și Medicină Veterinară, și este foarte mândră de faptul că este medic vetelinar.

Norocul i-a surâs Vlăduței Lupău și pe plan personal. Artista s-a căsătorit în 2019 cu fotbalistul Adi Rus, cu un an înainte să izbucnească scandalul dintre cântăreață și Armin Nicoară. La vremea respectivă, gurile rele spuneau cu Vlăduța Lupău și-ar fi înșelat partenerul cu saxofonistul, însă nici unul dintre cei doi protagoniști nu au confirmat aceste zvonuri, potrivit spynews.ro.

De curând, pe portalul instanței de judecată, apare un dosar penal în care numele interpretei de muzică populară este implicat. Artista a avut calitatea de: "intimat" în acest dosar, iar obiectul acestuia este: "confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)".

Mai exact, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a înaintat o cerere către Tribunalul Sălaj, de renunţare la urmărire penală, după ce aceștia au confirmă renunţarea la urmărire penală dispusă faţă de suspecta Rus Lupău Vlăduța Mărioara cu privire la săvârşirea infracţiunii de obţinere ilegală de fonduri în formă continuată.

"Solutia pe scurt: Admite sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. În baza art. 318 alin. 14 şi 15 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă prin ordonanţa nr. 52/P/2021 din data de 11.10.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi confirmă renunţarea la urmărire penală dispusă faţă de suspecta RLVM cu privire la săvârşirea infracţiunii de obţinere ilegală de fonduri în formă continuată prev. de art. 306 alin.1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal (2 acte materiale). În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 01 noiembrie 2023, la sediul instanţei"

Comenteaza