Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu, după ce și-a mutilat soția? Decizia luată de judecători!

Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu, după ce și-a mutilat soția? Decizia luată de judecători!
| Foto: kfetele.ro

Daniel Balaciu se află în continuare în arest preventiv, după ce a fost la un pas de a-și ucide soția, pe Dana Roba.

Dana Roba a trecut prin clipe de groază din cauza soțului său, Daniel Balaciu, care era la un pas să-i curme viața. Bărbatul a lovit-o cu bestialitate pe mama copiilor săi și a lăsat-o să agonizeze timp de câteva ore, după care a sunat la ambulanță.

Vedeta a fost dusă de urgență la spital, acolo unde medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire. 

Printr-un miracol, însă, Dana Roba a reușit să rămână în viață, iar acum se află în proces de recuperare, care va fi unul lung și anevoios, din cauza rănilor multiple pe care soțul său i le-a provocat.

În ceea ce-l privește pe Daniel Balaciu, agresorul se află în arest, fiind reținut pentru tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului.

În urmă cu două săptămâni, lui Daniel Balaciu i-a fost prelungită perioada arestului preventiv cu încă 30 de zile, până pe data de 4 august, când magistrații trebuie să ia o nouă decizie în cazul acestuia.

Cât timp agresorul se află în spatele gratiilor, apărătorii acestuia au încercat să îi obțină o pedeapsă mai ușoară, adică să obțină înlocuirea arestului preventiv cu o măsură preventivă mai blândă, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza