Daniel Balaciu a cerut o pedeapsă mai ușoară după ce și-a mutilat soția! Care e decizia magistraților

Daniel Balaciu a cerut o pedeapsă mai ușoară după ce și-a mutilat soția! Care e decizia magistraților

La două luni după ce și-a snopit soția în bătaie, Daniel Balaciu a cerut să fie eliberat condiționat.

Însă, de ieri, s-a aplicat decizia magistraților, care nu i-au dat lui Daniel Balaciu o veste atât de bună: bărbatul rămâne în spatele gratiilor!  

Dana Roba s-a luptat foarte mult pentru viața ei, după ce propriul ei soț, cel cu care are două fetițe, a snopit-o în bătaie și i-a distrus craniul cu nenumărate lovituri pe care i le-a aplicat cu ciocanul în cap.

Deși, în primele zile după tragedie, niciun medic nu îi dădea Danei vreo șansă de supraviețuire, make-up artistul și-a revenit ca prin minune, iar recent  și-a reluat activitatea în domeniul frumuseții. Vedeta mărturisea, acum ceva timp, că va face tot posibilul ca tatăl copiilor ei să rămână în închisoare pentru ceea ce i-a făcut. 

În timp ce Dana Roba pare că și-a refăcut viața sentimentală, fiind văzută în compania unui bărbat misterios, cel care i-a distrus craniul nu are deloc parte de vești bune.

În ultimele două luni, Daniel Balaciu a tot încercat să îi facă pe judecători să ia o decizie mai blândă cu privire la timpul pe care acesta îl petrece în închisoare, însă încercările lui au fost în zadar. După ce și-a mutilat soția cu ciocanul, Daniel a primit decizia magistraților, care a intrat de ieri în vigoare.

Mai exact, judecătorii au hotărât să prelungească mandatul de arestare pentru fostul partener de viață al Danei Roba, urmând ca bărbatul să mai petreacă 30 de zile în spatele gratiilor, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza