Situație bizară în dosarul de crimă organizată al lui Fane Vancică. De ce nu poate fi condamnat

Situație bizară în dosarul de crimă organizată al lui Fane Vancică. De ce nu poate fi condamnat

Magistrații au amânat de mai multe ori pronunțarea în dosarul lui Fane Văncică.

Din noiembrie 2022 până în prezent, judecătorii au amânat de mai bine de zeze ori pronunțarea în dosarul de crimă organizată în care Cami Niță, alias Fane Vancică, este inculpat. Asta, după ce, în octmbrie 2022, instanța a decis disjungerea cauzei și formarea unui nou dosar penal în care inculpați sunt Niță Cami, Niță Maria Mădălina, Brănescu Georgeta, Dan Mihăiță Costel și Macina Ion.

Pe de altă parte, în dosarul în care Vancică este arestat pentru că a maltatat o femeie, instanța a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu: „Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpat de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Niță Cami, zis „Fane Vancică”, prin Încheierea nr. 96DL din data de 27.09.2022, pronunţată în dosarul nr. 25376/4/2022 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti (MAP nr.102/DL/27.09.2022).

Menţine măsura arestării preventive luate faţă de inculpatul Niță Cami, până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 30 de zile. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 200 de lei, reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată conform art. 405 alin. 2 C.proc.pen., prin punerea minutei la dispoziția părților și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 10.02.2023”.

Comenteaza