Vestea cumplită primită de Dana Roba, după ultimul control medical: "Am urlat de durere"

Vestea cumplită primită de Dana Roba, după ultimul control medical: "Am urlat de durere"
| Foto: kfetele.ro

Dana Roba a primit o veste cumplită din partea medicilor, cu privire la starea ei de sănătate de după bătaia soțului ei.
  

Dana Roba trece prin clipe cumplite după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, cu un ciocan. Viața vedetei s-a schimbat radical după acel incident, acum fiind nevoită să umble din spital în spital.

Dana a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate și a dezvăluit ce vești a primit de curând de la medici. 

Dana Roba a supraviețuit ca prin minune după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate cu un ciocan. Femeia este pe drumul vindecării, însă o așteaptă un proces lung și anevoios. Zilele trecut a fost la un nou control pentru a stabili cu exactitate când urmează să fie operată la mâini și la cap.

Medicul i-a dat o veste cumplită Danei, căci nu se poate opera la mâini și va trebui să facă doar fizioterapie. Ieri i-a fost scos și ghipsul, iar momentul a fost unul dureros. Bruneta susține că a urlat de durere.

„Nu sunt prea bine. Am fost la doctor, la control, iar în urma controlului, medicul mi-a zis că nu merge să fac operații la mâini, ci fizioterapie. M-a asigurat că o să fiu ok cam în două luni de zile.

Acum pot să spăl un vas, dar atunci când spăl am niște dureri groaznice. Mâinile mele sunt foarte umflate și mă simt destul de rău. Tot tratamentul acesta de două luni, pe care trebuie să îl fac obligatoriu, zi de zi, mă costă în jur de 2.000 de euro. Ieri mi-a scos ghipsul de la mâini și în acele momente simțeam cum mi se smulge carnea de pe ele. 

Am plâns acolo și am urlat de durere. Este greu, foarte greu, prin ce trec eu acum. Lui Daniel nu îi doresc durerile mele pe care le am eu, acum, la mâini, ci îi doresc să facă închisoare așa cum mă doare pe mine totul. Este o durere ca la o naștere”, a declarat Dana Roba pentru Click!.

Comenteaza