Dana Roba îi cere lui Daniel Balaciu daune de sute de mii de euro. Ce se va întâmpla cu bărbatul: „Îl voi executa silit. Nu va rămâne cu nimic”

Dana Roba îi cere lui Daniel Balaciu daune de sute de mii de euro. Ce se va întâmpla cu bărbatul: „Îl voi executa silit. Nu va rămâne cu nimic”
| Foto: ciao.ro

Dana Roba îi cere daune de sute de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a mutilat-o cu ciocanul.

Dana Roba şi Daniel Balaciu nu şi-au încheiat deocamdată socotelile. Pe numele celor doi există mai multe procese, unul de divorţ, unul legat de daune şi altul în care bărbatul este acuzat că a vrut să îşi omoare soţia.

Make-up artista a declarat în cadrul unui interviu recent că nu are de gând să lase lucrurile aşa şi va lupta până la capăt pentru a-şi face dreptate. Îşi doreşte ca tatăl fiicelor sale să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut. Nu vrea doar ca acesta să rămână în închisoare, ci și să-i plătească daune în valoare de 220.000 de euro pentru ea şi 100.000 de euro pentru fiecare fată.

„La proces, daunele sunt clare. Eu am cerut 220.000 de euro. Avocatul a făcut cerere, conform legii, și pentru fete. Mai exact, câte 100.000 de euro pentru fiecare. Ele, totuși, au fost martore în momentul în care el îmi dădea cu ciocanul în cap și încerca să mă ucidă.

Normal, îl voi executa silit după ce voi câștiga. Nu va rămâne cu nimic. Dar, până în momentul în care vom fi divorțați, pentru a nu avea surprize pe la partaj, nu îmi voi mai cumpăra nimic. Nu vreau să îi dau ocazia să profite, vreau să plătească de la el daunele.

Și așa suma va scădea după ce îi voi lua jumătatea de apartament de la partaj. Până atunci, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot lucra, că a făcut o minune prin mine și mi-a dat puterea să mă recuperez suficient cât să pot să îmi mișc mâinile și să stau în picioare”, a spus Dana Roba, potrivit ciao.ro.

Comenteaza