Dana Roba, declarații tranșante după ce s-a spus că iubitul ei a plecat de acasă și a jucat la păcănele banii make-up artistei

Dana Roba, declarații tranșante după ce s-a spus că iubitul ei a plecat de acasă și a jucat la păcănele banii make-up artistei
| Foto: spynews.ro

Dana Roba lămurește cum stau lucrurile, după ce s-a spus că iubitul ei, Beniamin, s-ar folosi de banii make-up artistei pentru a juca la păcănele.

De aproape un an, Dana Roba e într-o nouă relație, asta după ce a scăpat din mâinile soțului ei, Daniel Balaciu, cel care a vrut să o omoare. Ca prin minune, make-up artista a reușit să treacă peste momentele de cumpănă, iar acum tatăl fetițelor sale se află după gratii.

Beniamin a apărut în viața Danei Roba imediat după întâmplarea urâtă prin care make-up artista a trecut, iar cei doi sunt foarte fericiți și alături de cele două fiice ale vedetei se afișează acum ca o familie.

Deși lucrurile par atât de roz, conform Cancan.ro, apropiații acestora spun că situația nu e așa și că Dana Roba încearcă doar să mimeze cât e de fericită alături de Beniamin pentru a se afișa și ea cu cineva pe rețelele de socializare și pentru a arăta că și-a refăcut viața. Ba mai mult, aceleași surse mai spus că bărbatul s-ar folosi de banii Danei Roba pentru a juca la păcănele.

Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe Dana Roba, care ne-a mărturisit că nu e nimic adevărat din ceea ce se spune. Vedeta susține că partenerul ei de viață nu joacă la păcănele, nu merge la cazinouri și are bani destui să se întrețină, nu are nevoie de banii ei. Dana Roba mai spune că probabil rudele lui vor să le bage bețe-n roate și să le strice relația.

”Nu e adevărat absolut nimic. Eu încă sunt împreună cu Beni. El nu merge la cazino. E o vrăjeală. Nu știu cine vrea să-mi facă rău, neamurile lui, nu știu cine, dar nu mă interesează. El nu merge la cazino. Beni are salariu de 7500 de lei, plus ce mai face el cu box, nu stau să-l întreținut eu pe Beni, așa cum se zice”, a spus Dana Roba, potrivit spynews.ro.

Comenteaza