Dana Roba, enervată la culme după ultima întâlnire cu Daniel Balaciu. Gestul halucinant făcut de bărbat: „Este normal să se comporte așa?”.

Dana Roba, enervată la culme după ultima întâlnire cu Daniel Balaciu. Gestul halucinant făcut de bărbat: „Este normal să se comporte așa?”.
| Foto: wowbiz

Dana Roba este foc și pară, după ce Daniel Balaciu ar fi avut o reacție nepotrivită la adresa ei în sala de judecată.

Întâlnirile dintre Dana Roba și Daniel Balaciu în sala de judecată au fost tot mai dese în ultima perioadă. Make-up artistul luptă în instanță pentru ca tatăl fiicelor sale să fie pedepsit de lege pentru că a adus-o în pragul morții, însă ultima lor întrevedere a făcut-o să răbufnească. Bărbatul a făcut un gest pe care Dana Roba l-a considerat total nepotrivit.

După aproape un an de când Dana Roba a fost lovită de propriul soț cu ciocanul și a fost pe punctul de a-și pierde viața, vedeta și Daniel Balaciu s-au întâlnit din nou în sala de judecată.

Spre deosebire de celelalte înfățișări ale lor din proces, se pare că această întrevedere a fost diferită, căci bărbatul și-a schimbat total atitudinea. 

Imediat după termenul de judecată, Dana Roba a povestit, extrem de nervoasă, că bărbatul care îi este încă soț și care aproape a ucis-o în lovituri de ciocan, i-a trimis „bezele” în sală. Gestul lui Daniel Balaciu nu a fost văzut cu ochi buni de mama fetelor sale, care, ironică, a declarat că bărbatul ar fi în stare să o cheme la vizite conjugale în incinta închisorii.

„El îmi face semn că mă pupă, păi, ești sănătos, este normal să se comporte așa? Ferească Dumnezeu! Mai are un pic și mă cheamă, prin intermediul avocatului, la vizita intimă, în pușcărie, unde se întâlnesc cei căsătoriți. Este aberant, cum să mă duc, Doamne ferește, să se ducă Satana la vizita intimă! Nu las nici copiii să-l viziteze în pușcărie, nu există așa ceva, eu sunt și mamă și tată pentru copiii mei”.

Comenteaza