Reacția ȘOCANTĂ a Danei Roba, după ce a aflat că condamnarea lui Daniel Balaciu. Câți ani de închisoare a primit bărbatul

Reacția ȘOCANTĂ a Danei Roba, după ce a aflat că condamnarea lui Daniel Balaciu. Câți ani de închisoare a primit bărbatul
| Foto: spynews.ro

Dana Roba a aflat sentința pe care a primit-o Daniel Balaciu, bărbatul care a mutilat-o crunt cu ciocanul.

Instanța l-a condamnat pe Daniel Balaciu la șapte ani de închisoare. Decizia a venit la un an după ce bărbatul a bătut-o crunt pe Dana Roba, cu un ciocan.

A fost găsită într-o baltă de sânge și doar un miracol a mai salvat-o din calea morții. Make-up artistul are urme pe frunte pentru tot restul vieții.

Dana Roba a aflat cu stupoare vestea că Daniel Balaciu a primit pedeapsa de 7 ani de închisoare, obligația de a plăti daune de 90.000 euro și alte restricții în ceea ce privește comportamentul față de ea, după terminarea pedepsei.

După auzirea veștii, Dana Roba a fost revoltată și nu consideră că aceasta este pedeapsa corectă pe care ar trebui să o primească.

Așadar, a declarat că urmează să atace această decizie și speră că incadrarea juridică a lui Daniel Balaciu va fi schimbată. Dana Roba este hotărâtă să facă tot ce poate pentru a obține pedeapsa despre care spune că ar fi corectă.

”Nu sunt ușurată, nu am nu am răsuflat ușurată, pentru că în România femeile nu au nicio protecție, nicio siguranță.

Acest lucru nu face altceva decât să îi convingă pe ceilalți viitori criminali să își omoare nevestele și să le bată, că oricum șapte ani nu sunt mulți. Șapte ani mergi la pușcărie, ești protejat, ai dreptul omului, mai scrii o carte, mai ești cuminte, în patru ani ieși afară.

Mi se pare că nu e judecată dreaptă. Dar, sperăm ca la Curte să i se schimbe încadrarea”, a declarat Dana Roba, potrivit spynews.ro.

Comenteaza