Vestea cumplită despre CONSTANTIN ENCEANU: În final a pierdut lupta! E teribil

Vestea cumplită despre CONSTANTIN ENCEANU: În final a pierdut lupta! E teribil

Cântărețul de muzică populară, Constantin Enceanu și-a pierdut părinții din cauza unei boli cumplite.

Constantin Enceanu ascunde o dramă imensă în spate. Deși este unul dintre cei mai de succes cântăreți din folclorul românesc, acesta a avut de depășit momente destul de dureroase.

A ținut enorm la părinții săi, despre care spune că au fost niște oameni foarte muncitori și care i-au oferit toată susținerea de care a avut nevoie în toată activitatea sa.

Deși au trecut ani de zile de când și-a pierdut familia, Constantin Enceanu încă nu poate să vorbească fără lacrimi în ochi despre cei care i-au dat viață. Cântărețul spune că și-ar fi dorit enorm ca părinții săi să mai trăiască și acum și să se bucure de faptul că munca lor nu a fost în zadar, având în vedere evoluția sa.

„Îmi e foarte greu să vorbesc despre părinții mei pentru că trebuie să vorbesc la trecut, mă face să lăcrimez, am avut niște părinți extrordinari și buncii au fost niște oameni deosebiți.

Au fost niște oameni care ușor s-au adaptat vremurilor respective, au vrut din mine să iasă un om cu care să se mândrească și mi-aș fi dorit să trăiască și în zielele noastre și și-ar fi dat seama că munca lor nu a fost în zadar”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars, potrivit capital.ro.

Comenteaza