Vestea bombă a showbizului! După ani de căsnicie și doi copii, Andra și Măruță iau o decizie cu privire la relația lor: „Mi se pare că...

Vestea bombă a showbizului! După ani de căsnicie și doi copii, Andra și Măruță iau o decizie cu privire la relația lor: „Mi se pare că...
| Foto: ziareonline.ro

Andra a recunoscut ce o deranjează cel mai mult la caracterul soțului ei, Cătălin Măruță. 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună din anul 2005, iar din 2008 și-au jurat iubire veșnică, în familia lor fiind acum și doi copii: David de 11 ani și Eva în vârstă de 6 ani. 

Toți patru sunt foarte activi pe rețelele de socializare, ținând legătura cu internauții în permanență. 

Deși sunt conectați mai mereu și împărtășesc aproape totul cu admiratorii lor, Andra și Cătălin Măruță încearcă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Lucru ce pare că artistei îi face foarte mult bine.

După ani de căsnicie și o relație ce se vede din exterior a fi perfectă, Andra a recunoscut că, de fapt, lucrurile nu stau chiar așa.

Și în cuplul ei, spune artista, există gesturi care vin din partea prezentatorului și care o deranjează. 

Însă, tot ea subliniază că este conștientă că ceea ce o cam supără pe ea este, de drept, parte din meseria pe care o are Cătălin Măruță, astfel că reproșurile ei, deși au la bază motive întemeiate, uneori nu-și au rostul.

Concret, Andra se arată deranjată de faptul că soțul ei petrece foarte mult timp cu telefonul în mână.

Cântăreața spune că, deși nu este o persoană geloasă ori posesivă, îi reproșează soțului acest fapt, de multe ori îndemându-l să mai renunțe la telefonul mobil pentru a nu pierde momente unice din familia sa.

Timpul petrecut în patru, pentru ei, fiind foarte important, mai ales că sunt părinți cu normă întreagă și încearcă să se împartă între viața profesională și cea de familie, ambii având cariere de succes, potrivit wowbiz.ro.

„Dușmanul meu în relația mea cu Cătălin este telefonul lui. Mie mi se pare că numai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta. Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă (n.r. pe telefon)… Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri. Îi zic: «Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…» (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…” a declarat Andra Măruță.

 

Comenteaza