Vedeta, ruptă de beată! A băut pe plajă până s-a făcut praf! Şi-a dat jos şi hainele şi...Imagini de necrezut

Vedeta, ruptă de beată! A băut pe plajă până s-a făcut praf! Şi-a dat jos şi hainele şi...Imagini de necrezut

Mai multe vedete din România au fost surprinse în ipostaze nu foarte plăcute de către paparazzi.

Nume cu greutate, din mai multe „discipline”, s-au întrecut, de-a lungul timpului, în licorile lui Bachus. Unele mai cu ”forță”, altele, mai ușurel, dar finalul … ”Ia mai bea un păhărel…” și, uite așa, bietele vedete cu chef de distracție au ajuns cărate în spate, să cadă din picioare și alte, și alte ipostaze…

TOP-ul pe care vi-l propunem are câteva scene care te-ar face să râzi în sala de ședințe, cu patronul de față. Băgăm mâna-n foc că n-ar zice nimic, indiferent cât de importantă ar fi ”consfătuirea”.

Păi ce-a făcut Loredana… Susținută – nu financiar, că n-are nevoie – pe fizic, de un bun-bun amic, că altfel nu-și punea nimeni spatele la bătaie, riscând o hernie de disc de toată frumusețea… Lori s-a lăsat dusă în brațe până la mașină, unde a „capotat”. S-a prelins de pe banchetă… Restul e CANCAN.

Dar Flore Salalidis… Greu poți uita scenele cu Poliția la ușă și ea, Flore, goală pușcă, făcând scandal …

Tare din urmă vin Oana Mareș, ”lată” la Loft, Rita Mureșan, Delia, Cruduța, dar și Ana Maria Brânză care, săraca, a făcut și ea o noapte albă, una!, după atâtea medalii câștigate la scrimă. Și topul curge. ”Bini di tăt!”

Etichete
Comenteaza